Η Αντωνίου, το πέναλτι-φάντασμα στο 95΄ και ο ορισμός της στο Ολυμπιακός Β΄ – Βέροια (vid)

Η Αντωνίου, το πέναλτι-φάντασμα στο 95΄ και ο ορισμός της στο Ολυμπιακός Β΄ – Βέροια (vid)

Η διαιτητής που έδωσε το... πέναλτι της χρονιάς ως τώρα στη Super League 2, συναντά ξανά την Βέροια.

Την Τετάρτη (15/12) Ολυμπιακός Β΄ και Βέροια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής, για την 8η αγωνιστική της Superleague 2. Δυο ομάδες που παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και τους «ερυθρολεύκους» του Αριέλ Ιμπαγάσα να φιγουράρουν στην 5η θέση της κατάταξης.

Την αναμέτρηση της Καισαριανής θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου, ένας ορισμός που εγείρει πολλά ερωτήματα και προξενεί τεράστιες εντυπώσεις.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Η Ελένη Αντωνίου που ανήκει στον Σύνδεσμο Αχαϊας (πήρε μεταγραφή Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής), πρωταγωνίστησε πριν από λίγες μέρες, σε ένα σκάνδαλο επικών διαστάσεων που έλαβε χώρα στο Πανθεσσαλικό.

Στις 13 Νοεμβρίου, η Νίκη Βόλου υποδέχτηκε τη Βέροια και με το σκορ στο 2-1, η Αντωνίου υπέδειξε την άσπρη βούλα στο 95ο λεπτό, υπέρ των φιλοξενούμενων. Μια απόφαση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με την ομάδα του Βόλου να διαμαρτύρεται έντονα.

Οπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι. Παρά μόνο, μια… βουτιά. Το επιθετικό φάουλ μετατράπηκε σε πέναλτι υπέρ της Βέροιας, με την ομάδα της Ημαθίας να… κλέβει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φάση και θα καταλάβετε:

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και ακόμα πιο περίεργος ο ορισμός της Ελένης Αντωνίου στην αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού με τη Βέροια.

Ενας σύλλογος της βόρειας Ελλάδας που έχει απαρνηθεί τα χρώματα, το σήμα του και την ιστορία του. Με το μαύρο-χρυσό να… ντύνει πλέον το έμβλημα του. Τι σας θυμίζει; Μπορεί και να είναι… σύμπτωση αυτό που έρχεται στο μυαλό όλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ