Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-1 – Μαγική εικόνα η ισοπαλία (vid)

Ολυμπιακός Β’ – Βέροια 1-1 – Μαγική εικόνα η ισοπαλία (vid)

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από την Βέροια προηγήθηκε με τον Βοϊλή στο 48, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση με τον Φοφανά στο 89' με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Ιμπαγάσα. Δοκάρι με τον Λιάτσο οι ερυθυρόλευκοι, που είδαν την ρέφερι Αντωνίου να κλείνει τα μάτια της σε καθαρή παράβαση πέναλτι πάνω στον Κωστή στο (42).

Ολυμπιακός Β’ και Βέροια έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague 2, σε ένα ματς που με βάση την εικόναν των δύο ομάδων οι ερυθρόλευκοι άξιζαν κάτι παραπάνω. Eίχαν, δοκάρι με τον Λιάτσο οι ερυθρόλευκοι, που είδαν την ρέφερι  Αντωνίου να κλείνει τα μάτια της σε καθαρή παράβαση πέναλτι πάνω στον Κωστή στο (42).

Στην 4η θέση με 13 βαθμούς ο Ολυμπιακός Β’ ο οποίος παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα,στην 2η θέση η Βέροια με 18,η οποία έπεσε από την κορυφή του Βόρειου ομίλου.

Ο αγώνας 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από την αρχή με επιθετική διάθεση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η Βέροια είχε στηθεί καλά στην άμυνα της, με τους παίκτες του Ιμπαγάσα να ψάχνουν με κάθετες πάσες να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 42 υπήρξε η φάση που σήκωσε τις διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων με μαρκάρισμα πάνω στον Κωστή να μην δίνεται πέναλτι, με την ρέφερι της αναμέτρησης Αντωνίου να δείχνει παίζεται.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ολυμπιακού Β’ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βοϊλη να κάνει το 1-0 στο 48′ με  όμορφο σουτ του μέσα από την περιοχή.

Στην συνέχεια η ομάδα του Ιμπαγάσα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα της, όμως η μπάλα στο σουτ του Λιάτσου στο 67 βρήκε το δοκάρι.  Μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα των Πειραιωτών έδωσε την ευκαιρία στον Φοφανά να κάνει το 1-1 στο 89′ και χάλασε εντέλει όλη την εξαιρετική προσπάθεια του Ολυμπιακού Β’, ο οποίος αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (86’ Μαυρουδής), Νίκολιτς, Βοϊλης (75’ Κίτσος), Ντόϊ, Κωστή (79’ Σπυριδάκης), Σουρλής.

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (62’ Φοφανά), Μαραγκός, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (82’ Μυστακίδης), Πόζογλου (62’ Παπαχρήστος), Πασάς, Μούργος (73’ Ορφανίδης), Σκόνδρας. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ