Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός B’ 1-2

Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός B’ 1-2

Ο Παναθηναϊκός Β' πέρασε από την Ρόδο, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή του τοπικού Διαγόρα για την 8η αγωνιστική της Super League 2, χάρη στα γκολ του Σιδερά και του Τσιριγώτη.

Ο Παναθηναϊκός Β’ συνέχισε την ανοδική του πορεία στη Super League 2, καθώς κέρδισε με ανατροπή τον Διαγόρα στη Ρόδο με 2-1 για την 8η αγωνιστική.

Έτσι οι «πράσινοι» σημείωσαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η ομάδα της Ρόδου υπέστη την τρίτη σερί ήττα της και βρίσκεται λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Διαγόρα, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με κεφαλιά του Κουιρουκίδη μέσα στην περιοχή. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα αντέδρασαν γρήγορα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 11ο λεπτό, όταν ο Τσιριγώτης νίκησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ τον Μπιντσή.

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στο «τριφύλλι» που είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα στο 20′ να αγγίξει την ανατροπή αλλά το σουτ του Κρυπαράκου έφυγε λίγο έξω από την εστία.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο 18χρονος μέσος, πέτυχε 9 λεπτά αργότερα ο Σιδεράς, οποίος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Αθανασακόπουλου έβαλε τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού.

Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι την λήξη του αγώνα να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, φτάνοντας μάλιστα κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 73′, με την προσπάθεια του Σαρδέλη να καταλήγει στο δοκάρι.

Συνθέσεις ομάδων:

Διαγόρας: Μπιντσής, Τοπάλ, Σινγκ, Τάτσης (80’ Μπούμπας), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης (62’ Nογκέιρα), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (80΄ Παραστατίδης), Μπαστιανός

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (69’ Αντωνίου), Μαρτίνης (69’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Φρόκου, Κρυπαράκος (89’ Τουρκοχωρίτης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (89’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (69’ Σέχου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ