Απόλλων Λάρισας – Τέλος ο Στράτσια

Απόλλων Λάρισας – Τέλος ο Στράτσια

Μετά τα τελευταία συνεχή αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα του Απόλλων Λάρισας έλυσε την συνεργασία της με τον Αργεντίνο τεχνικό Μαρτσέλο Στράτσια.

Έπειτα και από την τελευταία ήττα της ομάδας από τον Απόλλων Πόντου, η διοίκηση του Απόλλων Λάρισας αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου, στο Αργεντίνο τεχνικό Μαρτσέλο Στράτσια.

H ομάδα της Λάρισας δεν έχει ακόμη καταφέρει να κάνει «σεφτέ» στο πρωτάθλημα της Superleague 2, καθώς μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση του Βόρειο ομίλου με δύο βαθμούς.

Για να βρούμε την τελευταία νίκη της ομάδας του Απόλλων, πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο αρκετά πίσω και συγκεκριμένα στις 8 Μαϊου, όταν χάρις σε τέρμα του Σέχου η ομάδα της Θεσσαλίας είχε καταφέρει να επικρατήσει με 1-0  του ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την – κοινή συναινέσει – λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Marcelo Straccia όπως και με τον γυμναστή κ. Walter Gerpe.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Straccia όπως και τον άμεσο συνεργάτη του, για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ