ΑΕΚ Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 2-2

ΑΕΚ Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας 2-2

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έφτασε κοντά στο να σπάσει το αήττητο της ΑΕΚ Β' η οποία κατάφερε όμως να πάρει τον βαθμό (2-2) χάρη σε γκολ του Γιούση στο φινάλε.

Πολύ κοντά στην πρώτη της ήττα στη Super League 2 έφτασε η ΑΕΚ Β’, αλλά κατάφερε να το σώσει στο φινάλε. Η Ένωση προηγήθηκε με 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας ο οποίος έφερε τούμπα το ματς, χάρη σε ένα γκολ του Γιούση όμως λίγο πριν το τέλος οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 2-2 και πήραν έστω τον βαθμό στο παιχνίδι που έγινε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του Χριστόπουλου από ασίστ του Γιούση, αλλά ο ΟΦΙ έφτασε στην ανατροπή πριν το ημίχρονο. Στο 25′ ο Αντερέγκεν ισοφάρισε σε 1-1 μετά από φάουλ του Μπενίτεζ και στο 42ο ο Τορίμπιο με κεφαλιά, έκανε το 1-2.

Στο 66′ ο ΟΦΙ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπλάνκο, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να κλείνουν στα καρέ τους τους Κρητικούς. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 82′ όταν ο Γερολέμου βρήκε με κάθετη τον Γιούση κι εκείνος έκανε το 2-2. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η ΑΕΚ Β’ έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά το σουτ του Ιατρούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκιόζη.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς (87′ Γιαννούτσος), Μπάμπης (69′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γεροδήμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Ντε Λορέντζι, Τορίμπιο, Μεσσιδόρο, Μπενίτεζ, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μπλάνκο, Αντερέγκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ