Οφρυδόπουλος – «Είχαμε τον έλεγχο, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά» (vid)

Οφρυδόπουλος – «Είχαμε τον έλεγχο, έχουμε να βελτιώσουμε πολλά» (vid)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ Β' επί του Αστέρα Βλαχιώτη και τόνισε ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και έφτασε σε μια σημαντική νίκη

Η ΑΕΚ Β’ νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αναφέρει πως η Ένωση είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έπαιξε με υπομονή αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν.

«Συνολικά ήταν μία καλή απόδοση και μια νίκη που μας έφερε στην κορυφή», δήλωσε μετά το τέλος της εξ αναβολής αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη ο τεχνικός της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’:

«Ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει αμυντικά. Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο. Το παιχνίδι άλλαξε όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Στη συνέχεια μαζεύτηκε στην άμυνα του. Προσπαθήσαμε να κάνουμε επίθεση από τα πλάγια, ήμασταν μονότονοι. Στο δεύτερο τακτικά φέραμε έναν ακόμα επιθετικό, πήραμε την πρωτοβουλία, ήμασταν στο μισό γήπεδο, είχαμε υπομονή βοήθησαν και οι αλλαγές.

Βάλαμε και το γκολ, είχαμε φάσεις. Συνολικά ήταν μια καλή απόδοση και μια νίκη που μας έφερε στην κορυφή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά όμως ακόμα. Κάναμε αρκετές λάθος πάσες, το σημαντικό όμως είναι ότι σε γενικές γραμμές, έχουμε μια καλή παρέα. Εύχομαι καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και σε όλον τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ