ΑΕΚ Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Στην κορυφή με Γιούση

ΑΕΚ Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Στην κορυφή με Γιούση

Με «χρυσό» σκόρερ τον Χρήστο Γιούση ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό βολ πλανέ η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη και παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Με δέκα παίκτες από το 25' οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου.

Η ΑΕΚ Β΄ έστω και με το αγχωτικό 1-0 κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Βλαχιώτη στην εξ αναβολής αναμέτρησης για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Σκόρερ για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ο Χρήστος Γιούσης ο οποίος συνεχίζει να «πυροβολεί» πετυχαίνοντας το πέμπτο του τέρμα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή του Νότιου ομίλου με 21 βαθμούς οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι παραμένουν αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα του Βλαχιώτη παραμένει στην 14η θέση με 6 βαθμούς, και παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αγώνας

Η ομάδα της ΑΕΚ Β’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Λάκωνες να βρίσονται σε πιο παθητικό ρόλο, ωστόσο το πρώτο 20λεπτό της αναμέτρησης κύλησε χωρίς την μεγάλη φάση.

Στο 25΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αύξησε την πίεση της. Άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τον Γερολέμου να γυρίζει στο πλάι του Μπάμπη και ο Χριστόπουλος να παίζει στο πλάι του Ιατρούδη και να ανταμείβεται.

Στο 56′ η Ένωση απείλησε με τη σέντρα του Παρρά να περνά ανεκμεταλλεύτη, καθώς Ιατρούδης και Τζούντα Γκαρσία δεν πρόλαβαν την μπάλα για να την στείλουν προς την εστία.

Τελικά τη λύση για το σύνολο του Οφρυδόπουλου έδωσε ο συνήθης ύποπτος Χρήστος Γιούσης, με ένα εξαιρετικό βολ πλανέ, έπειτα από σέντρα του Γιαννούτσου, γράφοντας το 1-0 στο 69′ το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης (46′ Ευθ. Χριστόπουλος), Μπάμπης, Γερολέμου, Παρράς (85′ Κάτσικας), Ιατρούδης, Γιούσης (85′ Αρβανίτης), Γκαρσία (65′ Αμούρ)
Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουράτζε, Λάμτσε, Ζαΐμι, Παπουλής, Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28′ Ρόδης)

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ