Σαλαμούρας – «Ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητισμός και οι σπουδές» (vid)

Σαλαμούρας – «Ο ΠΑΟΚ, ο πρωταθλητισμός και οι σπουδές» (vid)

Ο νεαρός χαφ του ΠΑΟΚ Β', Αχιλλέας Σαλαμούρας, μίλησε για τον συνδυασμό του πρωταθλητισμού με τη φοιτητική ζωή.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο νεαρός χαφ και εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β, Αχιλλέας Σαλαμούρας, μίλησε στο PAOK TV για τον συνδυασμό του πρωταθλητισμού με τη φοιτητική ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την καθυστερημένη έναρξη της Super League 2: «Όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία τέλη Ιούλη, ο προγραμματισμός της ομάδας ήταν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μέσα Σεπτέμβρη. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας, δουλέψαμε σκληρά όλη η ομάδα, δώσαμε τα φιλικά, πήγαμε καλά και μετά περιμέναμε πώς και πώς να μας ανακοινώσουν ότι παίζουμε».

Για το αν μπορούν να συνδυαστούν ο πρωταθλητισμός και η φοιτητική ζωή: «Κάποιες φορές το έχω καταφέρει, κάποιες φορές έχω κάνει στην άκρη το πανεπιστήμιο, αλλά πιστεύω ότι με το κατάλληλο πρόγραμμα μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να το κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για την καλύτερή του ημέρα σαν ποδοσφαιριστής: «Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια συγκεκριμένη ημέρα, αλλά το να σκεφτώ ότι μετά από κάποια προπόνηση, μετά από κάποιο ματς, είπα «μπράβο Αχιλλέα τα κατάφερες σήμερα», αυτό είναι για εμένα μια καλή ημέρα στη δουλειά».

Για τον παίκτη που θαυμάζει: «Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζω είναι ο Μέσι. Θα ήθελα να τον ρωτήσω για πολλά πράγματα, για το πώς ξεκίνησε, πώς είναι να είσαι ο καλύτερος παίκτης».

Για τον στόχο του: «Αυτό που θέλω πολύ είναι κάποια στιγμή να καταφέρω να βιοποριστώ από το ποδόσφαιρο και να συνδυάσω τις σπουδές μου με το ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή να τελειώσω και το πανεπιστήμιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ