Σίντκλεϊ – «Στον ΠΑΟΚ έχω ευκαιρίες και όλα είναι καλά»

Σίντκλεϊ – «Στον ΠΑΟΚ έχω ευκαιρίες και όλα είναι καλά»

Ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Σίντκλεϊ, μίλησε σε ουκρανικό Μέσο για τις συνθήκες στην Τούμπα και πώς το περιβάλλον τον έχει βοηθήει να βελτιωθεί.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου και η ουκρανική ομάδα παρακολουθεί στενά στην πορεία του στον «Δικέφαλο του βορρά».

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Depo Sector», είναι αρκετά ικανοποιημένος από όσα έχει συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και των συμπαικτών του αλλά και ότι έχει πολλή δουλειά ακόμη να κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίντκλεϊ: 

«Δοξάζω τον Θεό, στον ΠΑΟΚ έχω ευκαιρίες και όλα είναι καλά. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά ο σύλλογος, κάτι που μου δίνει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξω καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δομημένος σύλλογος που αγωνίζεται για εθνικούς τίτλους και πάντα παίζει ή αγωνίζεται για μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Europa League ή ακόμα και το Champions League. Έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, των συμπαικτών μου και έχω την ευκαιρία να προχωρήσω στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι έχω πολλή δουλειά μπροστά μου και οι προσδοκίες μου για την επόμενη χρονιά είναι μεγάλες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ