«Ξέρανε» την ΑΕΚ Β’ η Καλλιθέα! (1-0) – «Πάτησε» την Ξάνθη η ΑΕΛ (4-0)

«Ξέρανε» την ΑΕΚ Β’ η Καλλιθέα! (1-0) – «Πάτησε» την Ξάνθη η ΑΕΛ (4-0)

Τεράστια νίκη της Καλλιθέας (1-0) απέναντι στην ΑΕΚ Β' η οποία είπε «αντίο» στο αήττητο. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όγκμποε που σκόραρε τρεις φορές η ΑΕΛ έφτασε σε μία άνετη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, επικρατώντας με 4-0!

Τεράστια νίκη της Καλλιθέας (1-0) απέναντι στην ΑΕΚ Β’ η οποία είπε «αντίο» στο αήττητο. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όγκμποε που σκόραρε τρεις φορές η ΑΕΛ έφτασε σε μία άνετη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, επικρατώντας με 4-0!

Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’ 1-0

Αήττητο τέλος για την ΑΕΚ Β’! Σε ένα κλειστό ματς, χωρίς πολλές ευκαιρίες, η Καλλιθέα κατάφερε να φτάσει σε μία τεράστια νίκη και να επικρατήσει της Ένωσης, χάρη σε ένα γκολ του Κωστίκα στο 79ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με μία απίστευτη τριπλή φάση στο 34ο λεπτο! Στο δεύτερο μέρος η Ένωση ανέβασε την απόδοση της, προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και στο 54′ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, ωστόσο ο Μουστακόπουλος αστόχησε από πολύ κοντά με το κεφάλι.

Τελικά το γκολ ήρθε για την Καλλιθέα στο 79ο λεπτό. Ο Κωστίκας ήταν ο σκόρερ και αυτός που εκτός από τη νίκη της Καλλιθέας, σταμάτησε και το αήττητο σερί της ΑΕΚ Β’ στη φετινή σεζόν!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος(62′ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας(77′ Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντόνης(77′ Κωστίκας), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης(71′ Κονέ)

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Αρβανίτης(46′ Ρουκουνάκης), Γιαννούτσος, Μπούσης, Μουστακόπουλος, Ραντόνια(60′ Παρράς), Γερολέμου(60′ Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ., Γιούσης, Κοσίδης

ΑΕΛ – Ξάνθη 4-0

«Πάρτι» της ΑΕΛ απέναντι στην Ξάνθη. Σε ένα παιχνίδι που είχε τα… πάντα όλα, η ΑΕΛ κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 4-0 της Ξάνθης! Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Όγκμποε, καθώς ο 27χρονος επιθετικός έφτασε σε ένα ονειρικό χατ τρικ και ήταν αυτός που έκρινε όλο το παιχνίδι.

Αποβλήθηκε ο Κούγιας λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού!

Η ομάδα της Λάρισας είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Όγκμποε, ο οποίος σημείωσε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ πάτησε το… γκάζι και έβαλε οριστικό τέλος στο παιχνίδι.

Ο Όγκμποε σκόραρε δύο φορές (51′, 64′) και έφτασε σε ένα τρομερό χατ τρικ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τσουμάνης στο 88ο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Βόρειου Ομίλου:

Τρίγλια-Βέροια 1-0
Απόλλων Λάρισας-Πιερικός 0-0
Ολυμπιακός Β’-Αναγγένηση Καρδίτσας 0-1
Ολυμπιακός Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας 1-1

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Νότιου Ομίλου:

Χανιά-Καραϊσκάκης Άρτας 4-0
Ζάκυνθος-Παναθηναϊκός 0-1
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα 0-2
Αιγάλεω-Κηφισιά 1-0
Λεβαδειακός-Ρόδος 5-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ