Χαμός στο ΑΕΛ – Ξάνθη – Αποβλήθηκε ο Κούγιας (vids)

Χαμός στο ΑΕΛ – Ξάνθη – Αποβλήθηκε ο Κούγιας (vids)

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Αλέξης Κούγιας είχε έντονη λογομαχία με τους ανθρώπους της Ξάνθης και αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Φώτη Πολυχρόνη!

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο «Αλκαζάρ», στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου, με τον Αλέξη Κούγια λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού να έχει έντονη λογομαχία με τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας και να αποβάλλεται από τον διαιτητή!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, που βρισκόταν στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας, λογομάχησε με τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Φώτης Πολυχρόνης, του έδειξε την κόκκινη κάρτα και τον δρόμο προς τα αποδυτήρια!

Μαζί με τον Αλέξη Κούγια αποβλήθηκε από τον διαιτητή και ο team manager της Ξάνθης, Κώστας Τσαλίκης, ο οποίος είχε έντονο διάλογο με τον μεγαλομέτοχο των γηπεδούχων.

Εκτός από την λογομαχία που είχε με τους ανθρώπους της Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου πήγε στο κέντρο του γηπέδου και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή του παιχνιδιού. Φώτη Πολυχρόνη, ο οποίος έκοψε αντεπίθεση της ΑΕΛ.

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τη στιγμή που ο Ακούνια έβγαινε στην αντεπίθεση, γεγονός που εξόργισε τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να διαμαρτυρηθεί. Ο ρέφερι του έκανε με νόημα να αποχωρήσει και δευτερόλεπτα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας έφυγε για τα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ