Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, για την 10η αγωνιστική της Superleague 2 – Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός Β’ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τη θεσσαλική ομάδα να παίρνει τη νίκη με 1-0, για την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο με τον Κλάους Αθανασιάδη και να παίρνουν το τρίποντο της νίκης.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα (3-5-1), που παρέμεινε στους 14 πόντους και στην 5η θέση, ενώ η Αναγέννηση ανέβηκε στην 3η θέση με 19 πόντους (6-1-2).

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις στα καρέ της θεσσαλικής ομάδας. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τα σουτ των Κίτσου, Ντόι και Ξενιτίδη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που έψαχναν. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι στο 24’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το σουτ του Κλάους Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση Καρδίτσας με διπλή ζώνη άμυνας έκλεισε τους χώρους προς την εστία του Θεολόγη, με τον Ολυμπιακό Β’ να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 70’ ο Μπα έφτασε μια… ανάσα από το 1-1, αλλά ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών του είπε «όχι».

Στο 86’ οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Σπυριδάκη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να κρατάει ανέπαφη την εστία της και να παίρνει τη νίκη.

Ολυμπιακός Β’: Καραργύρης, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Ντόι, Κίτσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεολόγης, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Βιδάλ, Γκόλιας, Μπάλλας, Πολίτης, Μπενγκόα, Αθανασιάδης, Κοτσώνης, Μπραμπίγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ