Πανσερραϊκός – Τέλος ο Σαραγόσα, αναλαμβάνει ο Διγκόζης

Πανσερραϊκός – Τέλος ο Σαραγόσα, αναλαμβάνει ο Διγκόζης

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασία του με τον Ζεράρ Σαραγόσα, με τον Άγγελο Διγκόζη να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στον πάγκο του Πανσερραϊκού με το ξεκίνημα του νέου έτους. Τα «Λιοντάρια» προχώρησαν στην λύσης της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό Ζεράρ Σαραγόσα, με την θέση του να παίρνει ο Άγγελος Διγκόζης.

Έτσι η ομάδα του Πανσερραϊκού προστίθεται στην λίστα με τις ομάδες της Superleague 2 που προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού: 

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή κ. Ζεράρ Σαραγόσα. Ο Καταλανός τεχνικός, εργάστηκε στον Πανσερραϊκό για έξι μήνες, με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, για το καλό της ομάδας μας. Θέλουμε να ευχηθούμε στον entrenador Σαραγόσα, καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο έμπειρος τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από δύο χρόνια, για να οδηγήσει ξανά τα «Λιοντάρια» στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Εδεσσαίος προπονητής, είχε οδηγήσει την ομάδα μας την σεζόν 2019/20 στην άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ είχε κατακτήσει και το αήττητο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ