Νέα μεταγραφή για την Καβάλα – Πήρε παίκτη με θητεία στην Bundesliga (Pic)

Νέα μεταγραφή για την Καβάλα – Πήρε παίκτη με θητεία στην Bundesliga (Pic)

Λίγη ώρα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Β' η Καβάλα προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή ανακοινώνοντας τον Πάτρικ Έμπερτ με παραστάσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Η Καβάλα είναι αποφασισμένη να κάνει το… θαύμα και να μείνει στη Super League 2. Με αυτόν στον στόχο συνεχίζει την ενίσχυσή της και λίγη ώρα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Β’ στο Ρέντη, ανακοίνωσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γερμανό μέσο, Πάτρικ Έμπερτ, τον οποίο μάθαμε στη χώρα μας από το πέρασμά του από την Ξάνθη ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Bundesliga. Ο 34χρονος άσος προπονούνταν εδώ και μέρες με την Καβάλα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι του Σαββάτου (15/1).

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του έμπειρου Γερμανού μέσου, Patrick Ebert.

Ο Patrick είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλές παραστάσεις, καθώς μετρά 107 συμμετοχές στην Γερμανική Bundesliga ενώ έχει ήδη σημειώσει συμμετοχές και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το κύπελλο UEFA και το Europa League. Είμαστε βέβαιοι πως η εμπειρία, το ταλέντο και οι ηγετικές του ικανότητες εντός του αγωνιστικού χώρου θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Patrick καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ