Με Ιμπαγάσα Jr και Τζολάκη ο Ολυμπιακός Β’

Με Ιμπαγάσα Jr και Τζολάκη ο Ολυμπιακός Β’

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Καβάλα (15/1, 14:45) – Μέσα για δεύτερο σερί ματς ο Ιάγκο Ιμπαγάσα, επέστρεψε ο Τζολάκης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β’ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα (15/1, 14:45), για την 14η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα και στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Αργοναύτες. Σε αυτήν βρίσκεται για δεύτερη σερί αγωνιστική ο γιος του Αριέλ Ιμπαγάσα, Ιάγκο, ενώ στην αποστολή της πειραϊκής ομα΄δας επιστρέφει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κινκουέ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για την Καβάλα. Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού U23 για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Αριέλ Ιμπαγάσα, προπονήθηκαν για τελευταία φορά πριν το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:45 στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κωστή, Βοΐλης, Χριστοφιλόπουλος, Α. Μπα, Ντόι, Κίτσος, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Κεραμίδας, Κουτσίδης και Μαρίνος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ