Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Χατζηγιοβάνης – Η αποστολή για Νεάπολη

Παναθηναϊκός: Ξανά εκτός ο Χατζηγιοβάνης – Η αποστολή για Νεάπολη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έμεινε για ένα ακόμα ματς εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού. Μέσα ο Αγιούμπ για το ματς με τον Ιωνικό.

Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως είναι πλέον ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρά το γεγονός πως προπονείται κανονικά και πλέον έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας έμεινε εκτός αποστολής και του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό. Όπως είχε συμβεί και με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Είναι προφανές πλέον πως λίγους μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του, ο Χατζηγιοβάνης φαίνεται πως χάνει οριστικά τη θέση του στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις νωρίτερα από το καλοκαίρι.

Από ΄κει και πέρα, η έκπληξη στην αποστολή είναι ο Αγιούμπ, ο οποίος κλήθηκε από τον Γιοβάνοβιτς, ενώ όσον αφορά την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψουν σε αυτή ο Μπρινιόλι και ο Βέλεθ αντί των Διούδη και Σάρλια, με τον προπονητή του τριφυλλιού να έχει δίλημμα μεταξύ Παλάσιος και Βιτάλ για μια θέση στα εξτρέμ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ