Ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Β’ – Φέρνει Αιγύπτιο στον Ρεντη

Ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Β’ – Φέρνει Αιγύπτιο στον Ρεντη

Ο Ολυμπιακός Β' ενισχύεται σημαντικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς φέρνει τον 18χρονο Αιγύπτιο Καρίμ ελ Ντεμπές

O Ολυμπιακός είναι γνωστό ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα σκάουτινγκ και βρίσκει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μια σημαντική προσθήκη για τη Β’ ομάδα του συλλόγου σε πρώτη φάση.

Ο λόγος για τον 18χρονο Αιγύπτιο αριστερό φουλ μπακ Καρίμ ελ Ντεμπές, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ουάντι Ντέγκλα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας.

Ο νεαρός παίκτης έχει 22 συμμετοχές, 1 τέρμα και 1 ασίστ με την Ουάντι Ντέγκλα στο πρωτάθλημα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του η Αλ Αχλί, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον κάνει δικό της. Η προοπτική από την άλλη του Ολυμπιακού έπεισε τον νεαρό μπακ-χαφ που αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ενσωματωθεί στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

«Το ταλέντο της Ουάντι Ντέγκλα είναι κοντά στον Ολυμπιακό», ανέφερε η ιστοσελίδα Skorouknews.com, προσθέτοντας τα εξής: «Ο Καρίμ Ελ Ντεμπές δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό κατά την τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του. Ο παίκτης κατάφερε να τραβήξει την προσοχή πάνω του την περασμένη σεζόν, κάτι που έκανε τους υπεύθυνους του συλλόγου της Αλ Αχλί να κινηθούν για την απόκτησή του τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στον παίκτη, οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με τον Ντεμπές βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να συμπεριλάβει στο δυναμικό του τον Καρίμ ελ Ντεμπές διότι έχει τη δυνατότητα να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ