Σουρλής: «Με έχει βοηθήσει πολύ ο Ολυμπιακός Β΄»

Σουρλής: «Με έχει βοηθήσει πολύ ο Ολυμπιακός Β΄»

Ο Βασίλης Σουρλής μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα(23/01,19.30), αλλά και για την βοήθεια που του έχει προσφέρει η Β ομάδα των ερυθρόλευκων στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ(19.30) την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ.Καραϊσκακής» για την 19η αγωνιστική. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αγώνα κόντρα στο σύνολο του Ηρακλή Μεταξά, κόντρα στο οποίο θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη για το 2022.

Ένα από τα αρκετά νεαρά παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της φετινή σεζόν είναι και ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος με τον Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκεται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στα «πιτς» λόγω τραυματισμού καλείται να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο 19χρονος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε στην βοήθεια που του παρέχει η Β ομάδα των ερυθρόλευκων στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τέλος στάθηκε και στους έτερους νεαρούς της ομάδας (Μπαγκαλιάνη,Ξενιτίδη,Κίτσο).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Παναιτωλικο: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, στα οποία δεν έχουμε συνθίσει ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά συγκεντρωμένοι και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.

Για το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό B’: «Είναι πολύ σημαντικό κάθως όταν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου, μπορείς να έχει και ανάσες αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όπως με έχουν βοηθήσει και οι ανθρώποι της δεύτερης ομάδας».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δυνατοί και συγκεντρωμένοι, κάνοντας το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.»

Για τους Ξενιτίδη,Κιτσο,Μπαγκαλιάνη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να παίζουμε με την πρώτη ομάδα. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές δουλεύουν καθημερινά και πιστεύω πως τους άξιζε αυτή η ευκαιρία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ