ΠΑΟΚ Β’: Με Κούτσια κόντρα στην ΑΕΛ

ΠΑΟΚ Β’: Με Κούτσια κόντρα στην ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να συμπεριλαμβάνει τον Γιώργο Κούτσια στην αποστολή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου(17.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Β δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εξαιρουμένου του Γιώργου Κουλούρη, που παραμένει τραυματίας, αλλά και του Μπράντονιτς, που έχει επανέλθει μεν στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος, λόγω των πολύμηνων ενοχλήσεων που αντιμετώπισε.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε το όνομα του Γιώργου Κούτσια στην αποστολή μιας και ο νεαρός επιθετικός, δεν βρέθηκε στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Φασίδης, Γκορντεζιάνι, Πανίδης, Κούτσιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ