Απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία στον Κούγια (pic)

Απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία στον Κούγια (pic)

Παραμονή ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος ξαναχτύπησε ο Ουρουγουανός.

Ανάρτηση στα social media με την οποία απάντησε στον Αλέξη Κούγια και στην ΑΕΛ για το πέναλτι που ζήτησαν οι Θεσσαλοί στο μεταξύ τους παιχνίδι έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β’, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και τη συνόδευσε με τη φράση: «Είναι για γέλια, χαχαχα». Μια ανάρτηση – απάντηση από τον Πάμπλο Γκαρσία στον Αλέξη Κούγια και στους ανθρώπους της ΑΕΛ, που με σκληρή ανακοίνωση εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Βρέσκα και το πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα στον Ακούνια.

«Θα το έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης από ντροπή», ανέφεραν οι Θεσσαλοί στην ανακοίνωσή τους, με τον Ουρουγουανό προπονητή του ΠΑΟΚ Β’ να τους απαντάει με την ανάρτηση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου. Μια ακόμα φορά που γίνεται θέμα συζήτησης ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του.

Με αποκορύφωμα τον περσινό τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τα αισχρά λόγια που είπε για τους Ερυθρόλευκους, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Τώρα, παραμονή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους Πειραιώτες, ξαναχτυπάει με ανάρτηση στα social media…

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ