Ολυμπιακός Β-Νίκη Βόλου 2-0: Ερυθρόλευκο σόου στο Ρέντη (vid)

Ολυμπιακός Β-Νίκη Βόλου 2-0: Ερυθρόλευκο σόου στο Ρέντη (vid)

Ο Ολυμπιακός Β έκανε ό,τι ήθελε τη Νίκη Βόλου, έχασε πέναλτι, αλλά με σόου Μαρίνου, Κωστή πέτυχε μεγάλη νίκη στο Ρέντη.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Β. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου παίρνοντας μια σπουδαία νίκη για την 16η αγωνιστική της Superleague 2.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μαρίνο και Κωστή οι οποίοι είχαν από ένα τέρμα και μια ασίστ, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

Στην 5η θέση με 21 βαθμούς ο Ολυμπιακός Β, στην 6η με 19 η Νίκη Βόλου, η οποία έβγαλε αρκετά σημάδια κόπωσης από το μεσοβδόμαδο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Ο αγώνας

Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκαν στην αναμέτρηση με διάθεση να πετύχουν ένα πρώτο γρήγορο γκολ που θα έκανε για αυτούς πιο εύκολη την συνέχεια. Και θα μπορούσαν να το είχαν κάνει, αν ο Κωστή δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα στο 6’. 

Πιο συγκεκριμένα ο Μπα ανατράπηκε από τον Ανδρέου, ο Κύπριος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει δοκάρι και έξω. 

Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν «στροφές» και ήταν φανερό πως πατούσαν καλύτερα. Από την άλλη η Νίκη Βόλου ήταν αρκετά προσηλωμένη στο αμυντικό της κομμάτι, με πρώτο μέλημα της να κρατήσει το 0. Κάτι που δεν κατάφερε στην φάση του 29’. Μαρίνος και Κωστή συνδυάστηκαν πανέμορφα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι. 

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Κωστή να αναλαμβάνει τον ρόλο του δημιουρογού και να «σερβίρει» το δεύτερο τέρμα στον Μαρίνο στο 52′. Για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση οι δύο νεαροί άσοι του Ολυμπιακού Β… έκρυψαν την μπάλα εμφανίζοντας την στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων.

Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε στα εναπομέιναντα λεπτά μέχρι το 90′, με το σύνολο του Ιμπαγάσα να είναι κυριάρχο στο ματς και να διατηρεί εύκολα το υπέρ του προβάδισμα, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στις νίκες, έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Αλμωπό.

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Μαρίνος (81’ Ντόι), Τσέλιος (86’ Κουτσίδης), Ξενιτίδης, Αλγκασίμ Μπα (83’ Πινακάς).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (70’ Πάνος), Μέτσε (73’ Κυρίτσης), Αλιατίδης (58’ Τζιώρας), Κυριακίδης, Βλαχομήτρος, Γκαρσία (70’ Παναγιωτίδης), Τσιμπούκας, Τσουκαλάς, Ανδρέου, Κάσσος (58’ Βασιλείου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ