Ολυμπιακός Β’ – Ξάνθη 1-1: Όλα τα λεφτά ο Καρβάλιο και το… ροντέο των καθυστερήσεων

Ολυμπιακός Β’ – Ξάνθη 1-1: Όλα τα λεφτά ο Καρβάλιο και το… ροντέο των καθυστερήσεων

Στην παρθενική εμφάνιση του Ζοάο Καρβάλιο με τα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός Β αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη σε ένα ματς με δραματικό φινάλε, μιας και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις. Επιστροφή στην δράση και για τον Καρμπόβνικ.

Με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων Ζοάο Καρβάλιο και τον Μιχάλ Καρμπόβνικ στην σύνθεση του ο Ολυμπιακός Β «κόλλησε» στο 1-1 με την Ξάνθη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Superleague 2, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Πορτογάλος μέσος που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από την Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε τα πρώτα  λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Πειραιωτών, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία, δέιχνοντας δείγματα της κλάσης του στα 62′ λεπτα που αγωνίστηκε πρωτού δώσει την θέση του στον Κωστή.

Όσα δεν είδαμε σε 90′ λεπτά τα είδαμε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Κωστή να βάζει μπροστά τον Ολυμπιακο Β στο 93′ και τον Θυμιάνη να φέρνει το ματς στα ίσα στο επόμενο λεπτό για το τελικό 1-1.

Στην 6η θέση ο Ολυμπιακός Β με 22 βαθμούς στην 3η θέση η Ξάνθη με 25.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με ξεκάθαρο στόχο να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, και να φτάσουν στην επίτευξη ενός γρήγορου γκολ, το οποίο θα έκανε την συνέχεια για τους παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα πιο εύκολη. 

Παίζοντας κυρίως από τα πλάγια, οι Πειραιώτες θέλησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν αρκετά καλά τοποθετημένοι στα μετόπισθεν τους. 

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ολυμπιακό Β με το απεύθειας χτύπημα φάουλ το Καρβάλιο στο 7’ να μπλοκάρει ο Ίντσο. 

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Ακρίτες να προσπαθούν κυρίως με τον Αλί Μπαμπα να απειλήσουν την εστία του Τζολάκη, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπήκαν με λιγότερη ενέργεια από ότι στο πρώτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους να κυλήσει χωρίς να συμβεί κάτι το αξιοσημείωτο, με τον Ολυμπιακό Β’ να πιέζει ψηλά και να «χαλάει» το παιχνίδι της Ξάνθης. Οι «Ακρίτες» είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή με το μέρος τους, χωρίς όμως να απειλούν την εστία του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός Β’ απείλησε στο 74ο λεπτό με τον Ξενιτίδη, ο οποίος μετά από πολύ ωραία ενέργεια απείλησε από μακριά, αλλά είδε τον Ίτσο να μπλοκάρει με ευκολία, με την Ξάνθη να απαντάει και να χάνει καλή ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιμπραΐμι στο 76ο λεπτό, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Όσα δεν είδαμε σε 90′ λεπτά αγώνα τα είδαμε στην εκπνοή της αναμέτρησης, με τους παίκτες του Ιμπαγάσα να βρίσκουν το γκόλ με υπέροχο σουτ του Κωστή στο 93′ και να «αγκαλιάζουν την νίκη». Η Ξάνθη όμως, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στην αμέσως επόμενη φάση  με τον Θυμιάνη να πιάνει μια ωραία κεφαλιά και να κάνει το 1-1, το οποίοι ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Τσέλιος (82’ Σαπουντζής), Μαρίνος, Καρβάλιο (62’ Κωστή), Πινακάς (71’ Ντόι).

Ξάνθη: : Ίτσο, Πόλιμος (74’ Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Παπάζογλου, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (88’ Διαμαντόπουλος), Γκόμες, Τσέλιος (74’ Γκινσάρι), Δόρης (82’ Θυμιάνης), Δεληγιαννίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ