Σπουδαίο «διπλό» και κορυφή για τη Βέροια (0-2, vids)

Σπουδαίο «διπλό» και κορυφή για τη Βέροια (0-2, vids)

Η Βέροια πέρασε από την Καβάλα καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 2-0 και πλέον είναι μόνη πρώτη στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, όντας στο +3 από τη 2η ΑΕΛ

«Διπλό»… ανόδου μέσα στην Καβάλα πήρε η Βέροια, καθώς η «Βασίλισσα του Βορρά» επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η Βέροια πλέον είναι μόνη της στην κορυφή του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος, καθώς έχει 36 βαθμούς έναντι 33 της 2ης ΑΕΛ, ενώ η ομάδα της Ημαθίας έχει και αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10′, χάρη στο διαγώνιο σουτ του Μούργου. Λίγο αργότερα, στο 25′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φοφανά, με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαϊδης (40′ Μπάουμαν), Στίκας, Αρμάλας, Καραγιάννης (40′ Μουσίγια), Σπάσιτς, Έμπερτ, Καϊούμπι (65′ Γροσδάνης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς (85′ Σουλεϊμάν)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης (81′ Δημόπουλος), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά (68′ Πόζογλου), Γιακουμάκης, Πασάς (81′ Παπαχρήστος)

Δείτε τα δύο γκολ της Βέροιας που έκριναν το ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ