Τρεις βαθμοί με ανύπαρκτο πέναλτι για τη Νίκη Βόλου – «Βράζει» ο Πανσερραϊκός (1-0, vids)

Τρεις βαθμοί με ανύπαρκτο πέναλτι για τη Νίκη Βόλου – «Βράζει» ο Πανσερραϊκός (1-0, vids)

Επεισοδιακή ήταν η νίκη της Νίκης Βόλου με 1-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα έπειτα από τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ τους

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Τσουκαλά στο 20′.

Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή Αλέξανδρου Μέγα να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στους ανθρώπους του Πανσερραϊκού. Σε μια φάση στην οποία ο Πίντο των φιλοξενούμενων επιχείρησε να διώξει την μπάλα και ο Κάσσος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο έκρινε το αποτέλεσμα.

Η φάση, όπως θα δείτε παρακάτω, εύκολα θα μπορούσε να γίνει… βιντεάκι στο Luben, καθώς ο αμυντικός του Πανσερραϊκού δεν βρίσκει καθόλου τον αντίπαλο του, με τον παίκτη της Νίκης Βόλου να βουτά καθαρά μέσα στην περιοχή και να παίρνει τελικά το πέναλτι. Οι έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ήταν δικαιολογημένες.

Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού και για τρίτο σερί ματς δίχως πόντο. Η Νίκη Βόλου από την άλλη ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2, φτάνοντας τους 23 βαθμούς.

Δείτε τη φάση που… άναψε φωτιές:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως τα «Λιοντάρια» ζήτησαν πέναλτι στο 5′, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ της Νίκης:

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ