Καβάλα και Δόξα Δράμας έπαιξαν φιλικό για τον Άλκη

Καβάλα και Δόξα Δράμας έπαιξαν φιλικό για τον Άλκη

Φιλική αναμέτρηση αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό, έδωσαν Καβάλα και Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η Καβάλα και η Δόξα Δράμας έπαιξαν φιλικό παιχνίδι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου του Άλκη Καμπανού με τον πατέρα του να δίνει το παρών.

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση, καθώς είναι γνωστή η μεγάλη του αντιπαλότητα εδώ και χρόνια, όμως ο αδικοχαμένος Άλκης τους έκανε να ενωθούν και δώσουν μια φιλική αναμέτρηση διάρκειας 45 λεπτών. Πριν το ματς είχε τοποθετηθεί ένα στεφάνι με την φωτογραφία του Άλκη και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν στην αναμέτρηση έδωσε και ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος γι’ ακόμα μία φορά έστειλε μήνυμα ενότητας αναφέροντας: «Άφησε στην άκρη το μίσος», τονίζοντας πως δεν θέλει άλλη βία στα γήπεδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο πατέρας του Άλκη: 

«Όχι άλλη βία στα γήπεδα. Ο αγώνας είναι χαρά και στο τέλος θα έπρεπε όλοι να είναι αγαπημένοι. Σαν χώρα χάνουμε τα ήθη μας και έχουμε φτάσει σε χαμηλό σημείο».

«Την αποδέχομαι την συγγνώμη. Θα ήθελα να τους δώσω το χέρι και να τους πω τους ίδιους συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον Άλκη φίλο τους, για να δουν τι εξαίρετο παιδί ήταν».

Δείτε εδώ μερικά στιγμιότυπα από την φιλική αναμέτρηση: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ