Τριάρα για τα Χανιά επί του Λεβαδειακού – «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλή

Τριάρα για τα Χανιά επί του Λεβαδειακού – «Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλή

Τα Χανιά πέτυχαν σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-1, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην Καλαμάτα να ανέβει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. «Κόλλησαν» ΠΑΟΚ Β' και Ηρακλής, πήρε το ντέρμπι της Ρόδου ο Διαγόρας.

Τα Χανιά πέτυχαν σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-1, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην Καλαμάτα να ανέβει στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου. «Κόλλησαν» ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής, πήρε το ντέρμπι της Ρόδου ο Διαγόρας.

ΠΑΟΚ Β’ – Ηρακλής  0-0

Σε ένα παιχνίδι που είχε λιγοστές φάσεις ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία, ωστόσο καμία από τις δύο εστίες δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση για το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ξανά στον Ηρακλή όταν στο 48′, ο Μανωλιούδης των γηπεδούχων γύρισε στον Ταλιχμανίδη που μπλόκαρε με τον ρέφερι Τσοπουλίδη να δίνει έμμεσο υπέρ των φιλοξενουμένων που εκτελέστηκε δύο λεπτά αργότερα από τον Τόμας με τη μπάλα να κοντράρει στον Τάχατο.

Απο κει και πέρα το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (Γιαξής 46′), Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (Γκορντεζιάνι 80′), Φασίδης (Tσαούσης 46′), Τάχατος, Τζίμας (Σμυρλής 78′), Πανίδης (Κούτσιας 46′).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πατράλης, Ναπολιτάνο (Παπαδόπουλος 88′), Τότσκα (Γιουμπιτάνα 72′), Μπαστακός (Άλεξιτς 60′), Τόμας, Κάκκο.

Χανιά – Λεβαδειακός 3-1 

Ένα αποτέλεσμα το οποίο βάζει φωτιά στην κορυφή του Νότιου Ομίλου πέτυχαν τα Χανιά. Οι Κρητικοί κατάφεραν να επιβληθούν με 3-1 του πρωτοπόρου Λεβαδειακού, και πλέον δίνουν την δυνατότητα στην Καλαμάτα να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Στο 12′ μετά από κόρνερ του Κογιέτε, ο Πατάπης είδε την μπάλα μετά την κεφαλιά που έπιασε να σταματάει στο οριζόντιο. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη τοιυ δευτέρου μέρους όμως τα Χανιά χτύπησαν δύο φορές βάζοντας τις βάσεις της νίκης. Δράστης και στις δύο περιπτώσεις ο πρώτος σκόρερ των Χανίων, ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος στο 55′ με πέναλτι και στο 56′ με σουτ έβαλε τους Κρητικούς με 2-0 μπροστά στο σκορ. Οι Βοιωτοί μπήκαν και πάλι στο ματς με κεφαλιά του Νίλι στο 74′ μειώνοντας σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση φεύγοντας ηττημένοι από την Κρήτη. Μάλιστα στις καθυστερήσεις με τον Βασιλόγιαννη τα Χανιά βρήκαν και τρίτο τέρμα γράφοντας το τελικό 3-1.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Φόμπι (38′ λ.τ Τσαμούρης), Πατάπης, Ζιούλης, Κογιέτε, Μασούρας (46′ Κάρλος), Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Παράνο (46′ Καψάλης), Μπαΐροβιτς (73′ Κολλάς)

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (58′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι, Πολέττο (82′ Ροβίθης), Βήχος, Λιάγκας, Μυτίδης (58′ Δούμτσιος), Νίκας (82′ Λινάρδος), Τζημόπουλος (58′ Κωνσταντινίδης)

Διαγόρας – Ρόδος 1-0 

Ο Διαγόρας κατάφερε να επικρατήσει στο τοπικό ντέρμπι επι της Ρόδου με 1-0. Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον κεντρικό αμυντικό Σουλάι κάτω από τα δοκάρια, καθώς και οι δύο γκολκίπερ της δεν ήταν διαθέσιμοι.

Ο Διαγόρας ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο ντέρμπι με σουτ του Ζούνη, ο οποίος στο 6′ άνοιξε το σκορ. Η Ρόδος στη συνέχεια πήρε τα ηνία του ματς, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον Διαγόρα να περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Τελικώς το 1-0 διατηρήθηκε με τον Διαγόρα να πανηγυρίζει νίκη-οξυγόνο.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Μουμίν, Λαμπίρης (74′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Μπαστιάνος, Ζούνης (46′ Τάτσης)

Ρόδος (Αντωνίου): Σουλάι, Καψάλης (11′ Νικολόπουλος), Σαάντο, Καραγεώργης (56′ Μαρτσάκης (71′ λ.τ Μπότος), Μακρυδημήτρης (56′ Μαρκόφσκι), Χύσι, Μίγγος, Βουργουτζής (56′ Μάρκοβιτς), Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 

Νότιος Όμιλος: 

Σάββατο 19/2

Καραϊσκάκης – ΑΕΚ Β’ 0-1

Κυριακή 20/2

Αστέρας Βλαχιώτη – Επισκοπή 0-0
Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα 1-2
ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω 0-1
Ζάκυνθος – Ηρόδοτος 1-0
Χανιά – Λεβαδειακός 3-1
Διαγόρας – Ρόδος 1-0
Εργοτέλης – Κηφισιά 2-1

Ρεπό: Καλλιθέα

Βορειος Όμιλος 

Σάββατο 19/2 

ΑΕΛ – Ολυμπιακός Β’ 2-1

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια (αναβλήθηκε)

Κυριακή 20/2 (14:45)

Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1

ΠΑΟΚ Β’ – Ηρακλής 0-0

Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου 1-0

Αλμωπός Αριδαίας – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Καβάλα – Πιερικός 1-2

Θεσπρωτός – Ξάνθη (20:00)

Ρεπό: Απόλλων Λάρισας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ