Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα 1-2

Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα 1-2

Μέσα σε τέσσερα λεπτά η Καλαμάτα γύρισε το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό Β' κι έφυγε με σπουδαία νίκη (1-2) από τον Ασπρόπυργο.

Δυνατά στο κόλπο της πρώτης θέσης μπήκε η Καλαμάτα που επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’ στον Ασπρόπυργο για την 20η αγωνιστική της Super League 2. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με ένα γκολ του Τσιριγώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη σε γκολ των Τάτου και Λουκίνα παίρνοντας τελικά το διπλό που τους έφερε στο -4 από τον Λεβαδειακό ο οποίος έχει και δύο ματς παραπάνω.

Μόλις στο 9′ ο Τσιριγώτης έχασε σπουδαία ευκαιρία για το γκολ το οποίο πέτυχε τελικά στο 23′ με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Τουρκοχωρίτη. Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ αφού η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 38′ με πέναλτι του Τάτου, ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε την στιγμή της εκτέλεσης, και γύρισε το ματς με τον Θεοχάρη να κάνει λάθος και τον Λουκίνα να πλασάρει για το 1-2 στο 41′.

Ο Παναθηναϊκός Β’ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τον βαθμό όταν στο 81′ η κεφαλιά του Τσιριγώτη σταμάτησε στο δοκάρι της Καλαμάτας. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη «Μαύρη Θύελλα» να κρατά το αποτέλεσμα και να παίρνει μεγάλη νίκη.

Παναθηναϊκός Β’: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (80’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (66’ Σερπέζης), Ηλιάδης (80’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (66’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (85’ Αλμπάνης), Τσιριγώτης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μοζέρ, Παυλίδης (76’ Μαβινγκά), Τάτος (44’ λ.τ. Φελίπε), Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίνας (84’ Τσαγκαλίδης), Γρίβας (76’ Κόκκορης), Παπατόλιος (76’

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ