Ντέρμπι κορυφής σε Βέροια και Λιβαδειά, δύσκολες δοκιμασίες για Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Ντέρμπι κορυφής σε Βέροια και Λιβαδειά, δύσκολες δοκιμασίες για Ολυμπιακό Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Στο πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής ξεχωρίζουν τα ντέρμπι κορυφής στο βόρειο και στο νότιο όμιλο, ενώ δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες έχουν οι Ολυμπιακός Β΄ και ΠΑΟΚ Β'.

Η δράση της Super League 2 συνεχίζεται σήμερα και η 23η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής σε κάθε όμιλο με την Βέροια να υποδέχεται τη Λάρισα και ο Λεβαδειακός την Καλλιθέα.

Στις 15:30 στη Βέροια, για τον Βόρειο όμιλο θα γίνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Βέροια και την Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θέλουν το το τρίποντο, για να ξεφύγουν στο +6 από τους «βυσσινί», ενώ η ΑΕΛ από την πλευρά της θέλει το τρίποντο, προκειμένου για να ισοβαθμήσει μαζί της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλλιθέα που θα αρχίσει στις 15:00. Οι Βιωτοί θέλουν το τρίποντο προκειμένου να αυξήσουν την διαφορά τους από την δεύτερη θέση στους 8 βαθμούς, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προκειμένου να βρεθεί στο -2 από την κορυφή.

Ακόμα για τον βόρειο όμιλο ο Ολυμπιακός Β’ πηγαίνει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανσερραϊκό σε δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να θέλει τη νίκη να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος στις 15:00 για το νότιο όμιλο ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται τον Εργοτέλη. Οι «πράσινοι» του Χαβιέ Βάθκεθ, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ οι Κρητικοί προέρχονται από τη νίκη επί της Καλαμάτας με 2-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:30 Βέροια – Λάρισα ΕΡΤ3

5:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β

15:00 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β

15:00 Ξάνθη – Νίκη Βόλου

15:00 Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

15:00 Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα

15:00 Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου Αναβλήθηκε

Ρεπό: Καβάλα 

Νότιος όμιλος

15:00 Λεβαδειακός – Καλλιθέα ERTSPORTS

15:00 Παναθηναϊκός Β – Εργοτέλης

15:00 ΑΕΚ Β – Διαγόρας

15:00 Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη

15:00 Κηφισιά – Χανιά

15:00 Επισκοπή – Ζάκυνθος

15:00 Ρόδος – ΟΦ Ιεράπετρας

14:00 Ηρόδοτος – Αιγάλεω

Ρεπό: Καραϊσκάκης  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ