Ιμπαγάσα: «Ημασταν καλύτεροι, έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι»

Ιμπαγάσα: «Ημασταν καλύτεροι, έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μετά το 0-0 με τον Ηρακλή τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και θα έπρεπε να είχαν πάρει το παιχνίδι.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το 0-0 του Ολυμπιακού Β’ με τον Ηρακλή, για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Ο Αργεντινός προπονητής τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και θα έπρεπε να είχαν πάρει τη νίκη, αλλά δεν είχαν σωστά τελειώματα και δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

«Μας λείπει το καλύτερο τελείωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με την Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, έπρεπε να το έχουμε πάρει το ματς γιατί πιστεύω ήμασταν καλύτεροι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με δύο κλασικές ευκαιρίες στις οποίες δεν σκοράραμε. Ήμασταν πολύ καλά και στην άμυνα και στον χώρο του κέντρου, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και διάθεση να επιτεθούμε. Μας λείπει το καλύτερο τελείωμα μπροστά σε φάσεις που δημιουργούμε και μπορούμε να σκοράρουμε ούτως ώστε να αισθανθούμε πιο άνετα. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο με στημένες φάσεις. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιωθούμε γιατί το Σάββατο έχουμε δύσκολο ματς με τη Βέροια εκτός έδρας και πρέπει να πάμε για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ