Ολυμπιακός Β’ – Ηρακλής 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (Vid)

Ολυμπιακός Β’ – Ηρακλής 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (Vid)

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με τον Ηρακλή στον Ρέντη, για την 24η αγωνιστική της Super League 2.

Ισόπαλη, χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τον Ηρακλή στον Ρέντη, για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0, με τους Ερυθρόλευκους να ανεβαίνουν στην 8η θέση, έχοντας 29 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς έμειναν στην 5η θέση, έχοντας 33 πόντους σε 23 παιχνίδια.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχουν το γκολ της νίκης. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σουρλή, ο οποίος μετά την πάσα του Κωστή σούταρε δυνατά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παλαβράκη. Πέντε λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Κωστή, αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 28’ ο Κωστή εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι, αλλά ο Παλαβράκης απέκρουσε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να απειλεί πρώτος με τον Κωστή. Το σουτ του νεαρού από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως, έφυγε άουτ. Λίγο αργότερα ο Σουρλής μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή, γύρισε ωραία στον Βοΐλη, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του, με την μπάλα να περνάει από όλους και να φεύγει από την άλλη πλευρά. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 87’ έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Νίκολιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τον Ολυμπιακό Β’ και τον Ηρακλή κολλημένους στο 0-0 και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ (89’ Νταμπό), Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ντόι, Λιάτσος (66’ Μαρίνος), Κωστή (71’ Νίκολιτς), Βοΐλης (89’ Πινακάς), Α.Μπα.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46’ Χρουσιέλ), Παπαστεριανός, Πήλιος, Τομάς (90+2′ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77’ Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77’ Κάκκο), Καρτσαμπάς (90+2′ Μπαστακός), Άλεξιτς.

 Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ