Super League 2: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Βέροια και ΑΕΚ Β’

Super League 2: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Βέροια και ΑΕΚ Β’

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει τέσσερεις εξ' αναβολής αναμετρήσεις με τη Βέροια να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΚ Β' να ταξιδεύει στη Ρόδο.

Η δράση της Super League 2 συνεχίζεται και περιλαμβάνει τέσσερα εξ ‘ αναβολής παιχνίδια, με τα τρία να είναι για την 14η και ένα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15:00 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα για την εξ’ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον πρώτο όμιλο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στη Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα  του Απόλλωνα Πόντου, ενώ αντίστοιχα για την 20η αγωνιστική η Βέροια καλείται να περάσει αλώβητη από τον Βόλο, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά για τον νότιο όμιλο η ΑΕΚ Β’ δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Ρόδο και μετά την ήττα από τα Χανιά με 2-1 θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επίσης την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Α Όμιλος

Απόλλων Πόντου -Αναγέννηση Καρδίτσας, 14η αγωνιστική
Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βέροια, 20η αγωνιστική
Β Όμιλος

Ρόδος – ΑΕΚ Β, 14η αγωνιστική

Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας, 17η αγωνιστική

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ