Εξάσφαιρος Λεβαδειακός (6-0), νίκη σωτηρίας για τον Πιερικό (3-0)

O Λεβαδειακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Ηρόδοτο και επικράτησε εντός έδρας με 6-0 του Ηροδότου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Πιερικός πήρε μια πολύ σημαντική με 3-0 απέναντι στα Τρίκαλα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη κατηγορία.

O Λεβαδειακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στον Ηρόδοτο και επικράτησε εντός έδρας με 6-0 του Ηροδότου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Πιερικός πήρε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στα Τρίκαλα στη μάχη που δίνει για την σωτηρία του στην κατηγορία, για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Ο αγώνας

Η ομάδα της Βοιωτίας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Μουτίνιο στο 10′ άνοιξαν το σκορ, για να έρθει στο 24′ ο Μυτίδης και να γράψει το 2-0 βάζοντας τις βάσεις της νίκης. Ο Λεβαδειακός συνέχισε ακάθεκτος. Στο 31′ ο Λινάρδος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και δύο λεπτά αργότερα, ο Μυτίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0. Ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πολέτο έκανε το 5-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό από το πρώτο, καθώς ο Λεβαδειακός έκανε απλά διαχείριση του παιχνιδιού, ενώ κατάφερε στο να πετύχει και 6ο γκολ στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης με τον Μιγκέλ να γράφει το τελικό 6-0.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέτο, Μουτίνιο, Βήχος, Λινάρδος, Μυτίδης (65′ Μιγκέλ), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης

Ηρόδοτος (Βούζας): Δήμιζας, Σταμπουλίδης, Καργιωτάκης, Κόρτσαμ, Καντέ, Αργκιλέσι, Γκόμεζ, Μπαρμπόζα, Ν. Βρεττός, Ποζατζίδης, Αποστολίδης

Ο αγώνας

Ο Πιερικός πήρε μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη κόντρα στα Τρίκαλα με 3-0 στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 26΄ο Παπαδόπουλος, με τον Πιερικό να πετυχαίνει ακόμα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη. Αρχικά ο Κανούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 52′, και ο Καρανάτσιος στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (46′ Τόσκας), Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς, Β. Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης, Ντίνας, Κανούλας.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Ντιαλόσι, Περλιέσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (46′ Χειρίτραντας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Μυλόπουλος (46′ Μανίσογλου), Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (62′ Γκατιέρ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Super League 2:

Νότιος όμιλος 

Καραϊσκάκης – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Καλαμάτα – Χανιά 1-1

Κηφισιά – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Επισκοπή – Καλλιθέα 1-1

Ρόδος – Αιγάλεω 0-1

Λεβαδειακός – Ηρόδοτος 6-0

Ρεπό: Εργοτέλης

Βόρειος όμιλος

Ξάνθη-ΠΑΟΚ Β’ 17:00

Καβάλα-Νίκη Βόλου 0-2

Θεσπρωτός-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Πιερικός-Τρίκαλα 3-0

Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας 1-1

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από