Μεγάλο διπλό για ΑΕΛ (2-3) – Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναικό Β’ (3-0)

Μεγάλο διπλό για ΑΕΛ (2-3) – Επιστροφή στις νίκες για Παναθηναικό Β’ (3-0)

Η ΑΕΛ πήρε μια σημαντική νίκη με 3-2 στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας και μένει στο κυνήγι της παραμονής της 1ης θέσης στο βόρειο όμιλο, ενώ και ο Παναθηναϊκός Β' επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα Ρόδου.

Η ΑΕΛ κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-2 από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας χάρη σε ένα γκολ του Γλυνού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του βορείου ομίλου στην οποία βρίσκεται η Βέροια. Ο Παναθηναϊκός Β’ μετά από τέσσερεις αγωνιστές επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επιβλήθηκε με 3-0 εντός έδρας του Διαγόρα Ρόδου για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Ο αγώνας

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Όγκμποε, ενώ στο 21ο λεπτό ο Νικολιάς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «βυσσινί», με την αποβολή του Λαρέα στο 37ο λεπτό να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των γηπεδούχων. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ΑΕΛ να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 2-0.

Οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας δεν πτοήθηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να αντιδράσουν.

Αρχικά στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέλγας κατάφερε να μειώσεις 2-1 για τους γηπεδούχους βάζοντας τους ξανά στο παιχνίδι. Δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90 και πιο συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό ο Μπαντιμπαγκα έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Αναγέννηση.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο ήρθε ο Σπύρος Γλυνός στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων να λυτρώσει την ομάδα της Λάρισας και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για τους φιλοξενούμενους.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Παναθηναϊκός Β μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση απέναντι στο Διαγόρα Ρόδου και στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Σερπέζη, του οποίου η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων. Έξι λεπτά αργότερα οι πράσινοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μαρτίνη, ο οποίος με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπιντση.

Ο Παναθηναϊκός Β’ και στο δεύτερο ημίχρονο είχε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και στο 74ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Μαραθωνίτη με πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 για τους πράσινους διαμόρφωσε ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Μαρτίνης, Κούτσιας, Ηλιάδης (87’ Ρόμπι), Σερπέζης (71’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (64’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Καρβούνης (87’ Δημητρίου), Ματσαδές (64’ Μαραθωνίτης).

Διαγόρας: Μπίντσης, Σινγκ (69’ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Γιώργου (79’ Καρατάσιος), Μπαστιάνος, Τάτσης, Τσιαντούλας (79’ Μιράντα), Τοπάλ, Μπούμπας (60’ Καβαλιέρι), Ζούνης, Λαμπίρης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ