Με γκολ οφσάιντ η Βέροια κέρδισε τον Ολυμπιακό Β’ (1-0, vid)

Με γκολ οφσάιντ η Βέροια κέρδισε τον Ολυμπιακό Β’ (1-0, vid)

Αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά γιατί οι ιθύνοντες στην Super League 2 του Λεουτσάκου δεν θέλουν ξένους διαιτητές στα σημαντικά ματς.

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη, η Βέροια νίκησε εντός έδρας τον Ολυμπιακό Β’ με 1-0, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο διαιτητής από την Πιερία και ο βοηθός του, Θοδωρής Τζιουβάρας, μέτρησαν σκανδαλωδώς το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Ημαθίας στο 15ο λεπτό με τον Πασά, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ, όταν έφυγε η μπάλα από το κεφάλι του Γιακουμάκη.

Με αυτό το «δώρο» η Βέροια πήρε τη νίκη απέναντι στους Ερυθρόλευκους του Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, με τη διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη να προκαλεί την οργή των Μανιάτη και Ανατολάκη. Ένα ματς – τρανταχτή απόδειξη γιατί οι ιθύνοντες στην Super League 2 του Λεουτσάκου δεν θέλουν ξένους διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια.

Με αυτή τη νίκη η Βέροια έφτασε τους 58 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΛ, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στους 29 βαθμούς και στην 9η θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Γιάννη Πασά, σε μια φάση που ο σκόρερ είναι ξεκάθαρα οφσάιντ, όταν παίρνει την πάσα από τον Γιακουμάκη. Ο Τζολάκης και οι συμπαίκτες του περίμεναν μάταια τον βοηθό Τζιουβάρα να σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ, με τον διαιτητή Πολυχρόνη να μετράει σκανδαλωδώς το γκολ.

Μετά το γκολ της Βέροιας, ο Ολυμπιακός Β’ ανέβασε στροφές και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 33’ οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Σουρλή, αλλά ο νεαρός δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0. Στο 50’ ο Σουρλής δοκίμασε για μια ακόμα φορά το πόδι του, αλλά και χωρίς αποτέλεσμα, με τον Ιμπαγάσα στο 50’ να περνάει στο παιχνίδι τον Νταμπό.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε μια ακόμα τελική με τον Σουρλή, αλλά η μπάλα βγήκε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Βοΐλη έφυγε άουτ. Μετά το 65’ ο Παύλος Δερμιτζάκης γύρισε πιο πίσω την ομάδα του, με τον Ελληνα τεχνικό να βάζει στο ματς τον Κάτσε για να κλείσει τους χώρους προς την εστία του Βελλίδη.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Λιάτσο στο 82’ να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Βελλίδης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την Βέροια να παίρνει τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Πασά, το οποίο όμως θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί για οφσάιντ.

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (77′ Παπαχρήστος), Πεταυράκης, Μουχάλης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος, Φοφανά (61′ Κουατένγκ), Πασάς (77′ Καπνίδης), Γιακουμάκης (67′ Κάτσε).

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Κινκούε, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαρίνος (69′ Λιάτσος), Βοΐλης, Ντόι (46′ Νταμπό), Κωστή (86′ Μπα), Σουρλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ