Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ (1-1) – Άνετη νίκη για την Καλαμάτα (4-0)

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό Β’ (1-1) – Άνετη νίκη για την Καλαμάτα (4-0)

Ο Παναθηναϊκός Β' ήρθε ισόπαλος (1-1) εντός έδρας με τη Ζάκυνθο για την 27η αγωνιστική της Superleague 2 και παρέμεινε στην 10η θέση με 30 βαθμούς - Άνετη νίκη για την Καλαμάτα (4-0) επί της Ιεράπετρας - Διπλό στο 89' για τα Χανιά (1-2) στην έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Παναθηναϊκός Β’ προερχόταν από την ήττα με 2-0 στα Χανιά από την τοπική ομάδα και υποδέχτηκε τη Ζάκυνθο για την 27η αγωνιστική της Superleague με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν καθώς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και έμειναν στη 10η θέση με 30 βαθμούς. Η ομάδα της Ζακύνθου πήρε το προβάδισμα στο 49′ με τον Οντόνε, αλλά ο Κούτσιας στο 71′ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Παράλληλα, η Καλαμάτα διέλυσε με 4-0 την Ιεράπετρα εντός έδρας και ανέβηκε στην 3η θέση του Νότιου ομίλου με 45 βαθμούς.

Ο Χέμπερτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19′, ενώ στο 23′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κοντοές. Αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της Ιεράπετρας, με τον Τάτο στο 24′ να κάνει το 2-0 και τον Γρίβα στο 29′ να σημειώνει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Λουκίνας στο 49′.

Τέλος, τα Χανιά έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα του Καραϊσκάκη Άρτας, επικρατώντας με 2-1 και ανέβηκε στην 2η θέση με 47 βαθμούς.

Ο Βασιλόγιαννης άνοιξε το σκορ για τα Χανιά στο 14′, με τον Ενγκουεμεχίε να ισοφαρίζει στο 26′. Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κόλλας στο 89′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ