Βοτανικός ή Λεωφόρος: Η πιο σημαντική μέρα στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού

Βοτανικός ή Λεωφόρος: Η πιο σημαντική μέρα στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού

Μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι προγραμματισμένη η ψηφοφορία για τη διπλή ανάπλαση.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό! Η πιο σημαντική μέρα στη σύγχρονη ιστορία των «πρασίνων», με τα μέλη του Ερασιτέχνη να αποφασίζουν σήμερα για τη μετακόμιση ή μη στον Βοτανικό.

Σήμερα ανοίγουν οι κάλπες, με τα μέλη να κρατούν στα χέρια τους την τύχη του συλλόγου. Ουσιαστικά, θα αποφασίσουν αν εγκρίνουν τις συμβάσεις του Α.Ο με τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διπλή ανάπλαση. Το ερώτημα που τίθεται είναι ξεκάθαρο. Μετακόμιση στον Βοτανικό ή παραμονή στη Λεωφόρο.

Από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 19:00 τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο θα ψηφίσουν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Συνολικά, τα «πράσινα» μέλη με δικαίωμα ψήφου είναι 4284, ενώ έχει σταλεί και η επιστολή ψήφος. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως απαιτούνται τα 2/3 για να περάσει η απόφαση.

«Διαπραγματευτήκαμε πολύ σκληρά επί δυο χρόνια με κίνδυνο την άκαρπη λήξη των συζητήσεων και θεωρούμε ότι φέραμε την καλύτερη πρόταση στην σχεδόν 20ετή διαπραγμάτευση για το συγκεκριμένο Project.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μια μερίδα του κόσμου ίσως δεν είναι ικανοποιημένη από τα πρόσωπα που εμπλέκονται, αλλά εδώ δεν ψηφίζουμε με πολιτική βούληση και δεν δίνουμε ατομική ψήφο στον Μαλακατέ, τον Αλαφούζο ή τον Μπακογιάννη. Ψηφίζουμε για τον Παναθηναϊκό και για το πως τον ονειρευόμαστε», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές στην προηγούμενη συνέλευση.

Κρίσιμη και κομβική μέρα για τον Παναθηναϊκό και μένει να φανεί αν τα μέλη θα ανάψουν το… πράσινο φως για τον Βοτανικό και την αλλαγή σελίδας του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ