ΑΕΚ: Επιθεώρηση στο «Σεραφείδειο» από τον Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Επιθεώρηση στο «Σεραφείδειο» από τον Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο «Σεραφείδειο» για το παιχνίδι της ΑΕΚ Β' με τον Ηρόδοτο και στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποίησε επιθεώρηση στους εσωτερικούς χώρους του νέου γηπέδου των Σπάτων.

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή (6/4) μέρα για την ΑΕΚ καθώς μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, επαγγελματική ομάδα του συλλόγου, αγωνίζεται σε δική της έδρα. Το «Σεραφείδειο» άνοιξε τις πόρτες του για το παιχνίδι της ομάδας Β’ κόντρα στον Ηρόδοτο, με περίπου 1000 οπαδούς της Ένωσης να δίνουν το παρών.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική στιγμή για τον σύλλογο. Ο ισχυρός άντρας του Δικεφάλου παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα και στο ημίχρονο του ματς κατέβηκε με τους συνεργάτες του στα αποδυτήρια όπου επιθεώρησε τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Ο Μελισσανίδης έκανε τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις του για πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας και επέστρεψε στην κερκίδα για το δεύτερο μέρος του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ