Ματσάρα… 25 λεπτών στη Λιβαδειά (2-2)

Ματσάρα… 25 λεπτών στη Λιβαδειά (2-2)

Λεβαδειακός και ΑΕΚ Β' ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδι που είχε ένα άκρως θεαματικό 25λεπτο, αλλά μετά... έσβησε.

Χαμός στη Λιβαδειά για… 25 λεπτά! Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στο 21′ και ο Λεβαδειακός έφερε το ματς στα ίσια μόλις μετά από τέσσερα λεπτά! Έμειναν στο 2-2 οι δύο ομάδες.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 14΄με πέναλτι του Γιούση που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Μιτάι από τον Μεχία, ενώ ο νεαρός άσος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στο 21′, μετά από λάθος των γηπεδούχων.

Ωστόσο, οι Βοιωτοί δεν πέταξαν… λευκή πετσέτα, τουναντίον. Έβγαλαν άμεσα αντίδραση και μείωσαν στο 23′ με ένα ωραίο πλασέ του Κωνσταντινίδη, ενώ στο 25′ ο Νίλι νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ και έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε πολύ, με τον Λεβαδειακό να έχει δύο τεράστιες ευκαιρίες για να πανηγυρίσει τη νίκη. Μία στο 59′, με τον Πολέτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι που είχε κερδίσει ο Παναγιώτου και να μην νικάει τον Χατζηεμμανουήλ και η άλλη στις καθυστερήσεις όταν ο Βρακάς δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από θέση τετ α τετ.

Έτσι, το 2-2 του πρώτου 25λεπτου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ Β’.

Λεβαδειακός:
 Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΚ Β’: 
Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος (73′ Γιαννούτσος), Λάτσι, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Τζ. Γκαρσία (69′ Χριστόπουλος), Μιτάι (90+1′ Ραντόνια), Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ