Παναγιωτάρας: «Ευλογημένοι που είμαστε μέρος της ιστορίας»

Παναγιωτάρας: «Ευλογημένοι που είμαστε μέρος της ιστορίας»

Ο Νίκος Παναγιωτάρας μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΚ Β΄ στη Λιβαδειά, αλλά και τα 98α γενέθλια του συλλόγου την Τετάρτη (13/4).

Νωρίς-νωρίς η ΑΕΚ Β΄ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Λιβαδειά, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο. Η Ένωση έμεινε στο 2-2 με τον Λεβαδειακό, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του.

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς μίλησε και για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ την Τετάρτη (13/4), που συμπίπτουν με τον αγώνα της δεύτερης ομάδας στη Ρόδο.

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την εμφάνιση του Χατζηεμμανουήλ: «Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε. Όλα τα παιδιά όμως έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε με δύο γκολ, κάπου εκεί όμως χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε 2 γκολ. Αλλά, τα παιδιά τα κατάφεραν, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που βάση της βαθμολογίας είναι η καλύτερη. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος, έκαναν τεράστια προσπάθεια».

Για το γεγονός πως την Τετάρτη η ΑΕΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και την ίδια μέρα υπάρχει το ματς με τη Ρόδο για την Β ομάδα: «Άλλη μια ιστορική στιγμή τα γενέθλια της ΑΕΚ. Ζήσαμε τα εγκαίνια στο ματς με τον Ηρόδοτο, είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ