Εμφατική νίκη για την ΑΕΚ Β’ (5-0) – Εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό Β'(1-2)

Εμφατική νίκη για την ΑΕΚ Β’ (5-0) – Εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό Β'(1-2)

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ Β΄ επικράτησε με το ευρύ 5-0 εντός έδρας της Ρόδου, με τους Ροδίτες πλέον να ελπίζουν σε ένα θαύμα για την παραμονή τους στην Superleague 2. Σπουδαία νίκη για τον Ηρόδοτο ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 του Παναθηναϊκού Β'.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ρόδο, την οποία φιλοδώρησε με πέντε γκολ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Supereague 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ένωση ο Κορομηλάς ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και τους Γιούση, Γεωργέα, Κοσίδη από ένα. Μετά τη νέα ήττα η Ρόδος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση της και πλέον περιμένει το θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Γιούσης με ωραίο πλασέ μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του Παναγιωταρά να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του 3-0 χάρη στα δύο προσωπικά γκολ του Κορομηλά στο 35′ και 44′.

Ο Γεωργέας στο 78′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, γράφοντας το 4-0, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κοσίδης και να σφραγίσει τη νίκη της ΑΕΚ με το εμφατικό 5-0.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (70′ Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46′ Γεωργέας), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46′ Πάπα), Γιούσης (61′ Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (70′ Απ. Χριστόπουλος).

Ρόδος: Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία.

Βαθμολογική «ανάσα» για τον Ηρόδοτο 

Μετά την νίκη επί της Καλαμάτας ο Ηρόδοτος πανηγύρισε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο αυτή την φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, χάρη στα τέρματα των Κορτσάμ(19′) και Ποζατζίδη(24′).

Το μόνο που κατάφεραν οι «πράσινοι» ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Τσιριγώτη ακριβώς με την συμπλήρωση των 90′. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σκόρερ Κορτσάμ.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Καρβούνης, Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης, Ηλιάδης.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Καπέλ, Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Ποζατζίδης.

Βόρειος Όμιλος 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα 2-0
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας2-2
Καβάλα-Ολυμπιακός Β’ 0-0
Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός 3-0
Ξάνθη-Ηρακλής 3-3
Πιερικός-Βέροια 2-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου 2-1
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (14/4)
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’

Νότιος Όμιλος 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Βλαχιώτη-ΟΦ Ιεράπετρας 4-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγάλεω 3-1
Παναθηναϊκός Β’-Ηρόδοτος 1-2
ΑΕΚ Β’-Ρόδος 5-0
Κηφισιά-Επισκοπή 0-1
Καλαμάτα-Λεβαδειακός 15:30
Διαγόρας-Ζάκυνθος 16:00
Εργοτέλης-Καλλιθέα 18:00
Ρεπό: Χανιά

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ