Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Νίκη Βόλου και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 για την 31η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, με τους βυσσινί να βρίσκονται πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Βέροια.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Βόλο και έμεινε στο 1-1 με την τοπική Νίκη για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και πλέον βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Βέροια.

Η Λάρισα δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας από τον Πιερικό με 2-1 και πλέον βρίσκεται στην θέση της βαθμολογίας με 63 βαθμούς, ενώ η Βέροια στους 68 και η Νίκη Βόλου στην 3η θέση με 51 πόντους.

Ο αγώνας 

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΛ και τον καλύτερο για τη Νίκη Βόλου, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση απέκτησε ρυθμό, καθώς το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έκανε την ΑΕΛ να πάρει μέτρα στο γήπεδο, ώστε να πιέσει για την ισοφάριση. Πάντως η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Νίκη Βόλου προηγούμενη με 1-0.

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 52ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, με τον Όγκμποε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1 για τους «βυσσινί». Από την ισοφάριση και έπειτα η Λάρισα ήταν σαφώς καλύτερη από τη Νίκη Βόλου, όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και έτσι έμεινε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78′ Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65′ Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46′ Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46′ Όγκμποε), Κούστα (46′ Κολομπίνο), Μαυριάς (78′ Νίνο), Γλυνός (67′ Μιλτιάδης).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ