Αυτές είναι οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού

Αυτές είναι οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού

Βέροια και Λεβαδειακός τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις Βορείου και Νοτίου ομίλου αντίστοιχα και ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα μπαράζ ανόδου της Superleague. Οι ημερομηνίες των αγώνων.

Μια «στροφή» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Superleague 2, Βέροια και Λεβαδειακός κατάφεραν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τις πρώτες θέσεις του  Βορείου και Νοτίου ομίλου αντίστοιχα, και θα συναντηθούν στα μπαράζ ανόδου στη Superleague.

Οι δύο πρωταθλητές των ομίλων, θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία, με τον ηττημένο να έχει και μια δεύτερη ευκαιρία αφού θα δώσει νέο μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Οι αγώνες, λοιπόν, της Βέροιας με τον Λεβαδειακό (οι έδρες θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης την άλλη βδομάδα, ενώ θα ισχύσει κανονικά το εκτός έδρας γκολ) θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/5 και την Κυριακή 15/5.

Όπως είπαμε ο νικητής παίρνει την άνοδο στη Superleague, ενώ ο ηττημένος θα δώσει νέα παιχνίδια μπαράζ, που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Μαΐου, με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ