«Λευκές» ισοπαλίες για Βέροια και ΑΕΛ, πεντάρα ελπίδας για την Καλλιθέα (5-1, vids)

«Λευκές» ισοπαλίες για Βέροια και ΑΕΛ, πεντάρα ελπίδας για την Καλλιθέα (5-1, vids)

Η Βέροια έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη, αλλά η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στον βόρειο όμιλο αφού παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ολυμπιακό Βόλου. Με 5-1 διέλυσε τον Αστέρα Βλαχιώτη η Καλλιθέα και μείωσε στους πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο του Νοτίου ομίλου Λεβαδειακό.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική η Βέροια δεν κατάφερε να νικήσει αφού έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Ξάνθη, αλλά δεν της κόστισε. Η ΑΕΛ που ακολουθεί στη βαθμολογία έμεινε και εκείνη στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου και η μεταξύ τους διαφορά έμεινε στους πέντε βαθμούς.

Στο ματς της Βέροιας, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 38ο λεπτό λόγω αποβολής του Αλί Μπαμπά, αλλά η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κατάφερε να βρει γκολ. Το ίδιο και στο Αλκαζάρ, με την ΑΕΛ να είναι ανώτερη, αλλά να μην καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Για τον ίδιο όμιλο, πολύ σημαντική ήταν η νίκη του Πανσερραϊκού με 2-0 κόντρα στην Καβάλα την οποία και προσπέρασε στη βαθμολογία βάζοντας «φωτιά» στη μάχη της παραμονής. Βαθμολογική ανάσα πήρε και ο Απόλλωνας Πόντου που επικράτησε με 1-0 του Πιερικού χάρη σε γκολ του Ρούνεϊ.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο:

Σάββατο (16/4)
Ολυμπιακός Β-Αλμωπός Αριδαίας 2-1
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β 0-6

Κυριακή (17/4)
Απόλλων Πόντου-Πιερικός 1-0
Βέροια-Ξάνθη 0-0
Ηρακλής-Θεσπρωτός 6-0
Πανσερραϊκός-Καβάλα 2-0
Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου 1-0
ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Στον Νότιο όμιλο, η Καλλιθέα ήταν καταιγιστική αφού διέλυσε με 5-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη και με την τρίτη της σερί νίκη συνεχίσει να ελπίζει ούσα στο -5 από τον Λεβαδειακό. Κυνηγόπουλος (21′, 62′), με τους Μουνιέ (26′), Τσιντώνης (40′) και Χασαμπένγκοβιτς (90+1′) νπέτυχαν τα γκολ των νικητών με τον Μπάτροβιτς να μειώνει στο 80′ για τους φιλοξενούμενους.

Όσον αφορά στην υπόθεση παραμονή, η ΑΕ Καραϊσκάκης έμεινε στο 0-0 με τον Ηρόδοτο κι έχασε την ευκαιρία να τον προσπεράσει, παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο:

Σάββατο (16/4)
Επισκοπή-ΑΕΚ Β 1-3
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός Β 3-0
Αιγάλεω-Εργοτέλης 2-0

Κυριακή (17/4)
Ηρόδοτος-Καραϊσκάκης Άρτας 0-0
Καλλιθέα-Αστέρας Βλαχιώτη 5-1
ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας 2-2
Ζάκυνθος-Χανιά 3-1
Ρόδος-Καλαμάτα 0-3 α.α.
Ρεπό: Κηφισιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ