Παναγιωτάρας: Συγχαρητήρια σε όλους για όλη τη φετινή προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν

Παναγιωτάρας: Συγχαρητήρια σε όλους για όλη τη φετινή προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν

Ο Νίκος Παναγιωτάρας έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στην ΑΕΚ Β' μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στην πρώτη της σεζόν στη Super League 2.

Με το 2-2 κόντρα στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ Β’ που τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΕΚ TV o Νίκος Παναγιωτάρας έκανε τον απολογισμό όλης της χρονιάς, δίνοντας συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν τόσο οι παίκτες, όσο και οι προπονητές.

Όσα είπε ο Παναγιωτάρας:

«Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι τα παιδιά έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια. Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αλλά έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ημασταν όλοι στεναχωρημένοι γιατί με την Καλλιθέα αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας και δεν είχαμε καλή εμφάνιση. Θέλαμε όλοι σήμερα να τελειώσει αυτή η άκρως πετυχημένη πορεία της ομάδος, από την αρχή της χρονιάς, με μία πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το σταφ για όλη την προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο εγχείρημα, γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να χτιστεί μία νέα ομάδα από την αρχή. Όμως πήγαν όλα καλά. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ