«Πρόταση 2,5 εκατ. δολαρίων της Τσίβας στον Αλμέιδα»

«Πρόταση 2,5 εκατ. δολαρίων της Τσίβας στον Αλμέιδα»

Αν και η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της συμφωνίας της με τον Ματίας Αλμέιδα, δημοσίευμα από το Μεξικό κάνει λόγο για πρόταση της Τσίβας προς τον Αργεντινό.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν το μεγάλο φαβορί εδώ και μέρες για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και αποτελεί τον εκλεκτό της Ένωσης για την επόμενη μέρα που θα βρει την ομάδα στην «Αγιά Σοφιά».

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η ιστοσελίδα elutbolero από το Μεξικό αναφέρει πως η Τσίβας κάνει μια τελευταία προσπάθεια επιστροφής του Αλμέιδα στον σύλλογο καταθέτοντας του πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο, χρήματα που λάμβανε ως μισθό στους Σαν Χοσέ Ερθκουεϊκς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η Τσίβας βάζει και δύο όρους στον Αλμέιδα αν θέλει να δεχτεί την πρόταση. Πρώτον να λειτουργεί αυτή τη φορά με αθλητικό διευθυντή και συγκεκριμένα με τον Ρικάρδο Πελάες και δεύτερον να δεχτεί το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο, καθώς ο πρόεδρος Αμάουρι Βεργάρα δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει μεγάλα ποσά για μεταγραφές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ