Βέροια – Λεβαδειακός: Πρώτη μάχη στα μπαράζ της Super League 2 για την άνοδο

Βέροια – Λεβαδειακός: Πρώτη μάχη στα μπαράζ της Super League 2 για την άνοδο

Βέροια και Λεβαδειακός δίνουν σήμερα την πρώτη τους μάχη για τα μπαράζ της Super League 2, με στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Βέροια και Λεβαδειακό για την άνοδο στην Super League.

Η πρωτοπόρος του Βόρειου ομίλου θα υποδεχτεί Βέροια (16:30, ΕΡΤ 3) την αντίστοιχη του Νότιου ομίλου, για την πρώτη τους αναμέτρηση, στο πλαίσιο των μπαράζ της Super League 2 που οδηγούν στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η «βασίλισσα του Βορρά» κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον Βόρειο όμιλο, αφήνοντας στη 2η θέση την ΑΕΛ. Οι Βοιωτοί από την άλλη, τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Νότιου ομίλου, ξεπερνώντας τη 2η Καλλιθέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα δύο παιχνίδια που θα δώσουν η Βέροια και ο Λεβαδειακός, δεν θα ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής των μπαράζ εξασφαλίζει την άνοδο του στην Super League, ενώ ο χαμένος θα αναμετρηθεί σε νέα μπαράζ, με τη Λαμία η οποία μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη «κλείδωσε» την προτελευταία θέση.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος, Βαλεντίν Ζελέζοφ, με βοηθούς συμπατριώτες του Βένεβ και Ντουνόβ. Χωρίς VAR και τα δύο παιχνίδια, παρότι αρχικά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε αποφασίσει να γίνει χρήση της τεχνολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ