Ταουσιάνης: «Στενά τα όρια της Super League 2 για Λεβαδειακό και Βέροια»

Ταουσιάνης: «Στενά τα όρια της Super League 2 για Λεβαδειακό και Βέροια»

Ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιάννης Ταουσιάνης μετά την νίκη της ομάδας του επί της Βέροιας, τόνισε πως το μεγέθος των δύο αυτό συλλόγων δεν είναι για να αγωνίζονται στην Superleague 2.

Με «χρυσό» σκόρερ τον Πολέτο ο Λεβαδειακός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Βέροιας, και πήρε το προβάδισμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για ισορροπία παρά τη νίκη της ομάδας του, ενώ τόνισε πως τα όρια της Super League 2 είναι στενά για τους δύο οργανισμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταουσιάνη:

Για το ματς: «Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είναι δύο ομάδες ισάξιες. Υπάρχει ακόμη ένα ημίχρονο, άλλη μια εβδομάδα συγκέντρωσης και προετοιμασίας. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Αυτό που ζήσαμε εδώ και αυτό που θα ζήσουμε σε μία εβδομάδα στη Λιβαδιά σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί οι δυο οργανισμοί δείχνουν ότι τα όρια της Super League 2 είναι στενά. Eύχομαι ό,τι και να γίνει αυτές οι δύο ομάδες να είναι στη Super League.

Μπήκε με ορμητικότητα η Βέροια με ενθουσιασμό, μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Καταφέραμε να μην έχουμε πρόβλημα σοβαρό σερ αυτό το διάστημα, μετά ισορροπήσαμε. Βγάλαμε στοιχεία μας. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι».

Για το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές του: «Έχει ήδη περαστεί το μήνυμα. Συγκέντρωση, προετοιμασία για το δεύτερο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ