ΠΑΟΚ Β’: Αρχίζουν τα φιλικά με Τσιγγάρα, Κούτσια και Ρικάρντο

ΠΑΟΚ Β’: Αρχίζουν τα φιλικά με Τσιγγάρα, Κούτσια και Ρικάρντο

Ο ΠΑΟΚ Β' δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι σήμερα (26/8), στο οποίο θα αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό. Αυτοί κατεβαίνουν από την πρώτη ομάδα.

Με διαφαινόμενη την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, ο ΠΑΟΚ Β’ επέστρεψε από τον Βώλακα της Δράμας και συνεχίζει να προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Το ρόστερ της ομάδας είναι κατά τον μέγιστο βαθμό έτοιμο – υπάρχουν ελάχιστες εκκρεμότητες, με μία από αυτές να είναι του Νιγηριανού Τζουντ – οι διεθνείς (τόσο ο Ίβο Μάροβιτς, όσο και όσοι ενσωματώθηκαν για κάποιες μέρες με την Εθνική Νέων Κ19) επιστρέφουν και εξαιρουμένων των Αχιλλέα Σαλαμούρα και Αλέξανδρου Αποστολόπουλου που προέρχονται από τραυματισμούς, οι πάντες είναι στις επάλξεις.

Διαβάστε επίσης: Τα έσοδα του Ολυμπιακού στο Europa League

Σήμερα Παρασκευή (26/8), μάλιστα, ο ΠΑΟΚ Β’ δίνει το πρώτο του φιλικό στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζοντας τον Καμπανιακό στο γήπεδο του Μακεδονικού. Το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, τόσο για φιλάθλους όσο και για εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μετά το προπονητικό φιλικό κόντρα στον Καμπανιακό, ακολουθεί το ματς στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στις (28/8), αυτό στη Σουρωτή με τη Βέροια (1/9), αυτό εκ νέου με τον Πανσερραϊκό (4/9) και τέλος αυτό με τον Μακεδονικό (17/9) στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Ταλιχμανίδη, Τσιόπτση, Ζίλο, Μανωλιούδη, Σελιμάι, Κιτσάκη, Γιαξή, Τσοπούρογλου, Μελετίδη, Ρούμιαντσεβ, Κουτεντάκη, Δαρέλα, Κουλούρη, Χατζηστραβό, Πανίδη, Μπράντονιτς, Φασίδη, Σπυρίδη, Γκορντεζιάνι. Επιπλέον, για τα δύο επικείμενα φιλικά «κατεβαίνουν» από την Α’ ομάδα οι Γιώργος Κούτσιας, Αντρέ Ρικάρντο, Χάρης Τσιγγάρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ