Παναθηναϊκός Β’: Φιλική ισοπαλία για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός Β’: Φιλική ισοπαλία για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός Β' ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Πανελευσινιακό, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Μαγούλα.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν της Super League 2, ο Παναθηναϊκός Β’, αντιμετώπισε τον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Για το «τριφύλλι» έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος είδε τους παίκτες του να «ανεβάζουν στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες που κάνουν εύκολη τη ζωή του Γιοβάνοβιτς

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, όταν χάρη σε έξυπνο γέμισμα του Ηλιάδη, ο Ταβάρες σκόραρε σε κενή εστία. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και στο 60ο λεπτό, από κάθετη μπαλιά του Σπυριδάκη, ο Καρβούνης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1.

Εν τέλει ο Πανελευσινιακός κατάφερε και ισοφάρισε στο 83’, με τον Σερέπα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να διαμορφώνει το τελικό 2-2, με κεφαλιά.

Πανελευσινιακός: Γκλώτσος, Σαββουιδάκης, Αρναούτογλου, Βοσνακίδης, Συριόπουλος, Μαρής, Μίσκου, Τεγούσης, Γεμιστός, Μακρυγιάννης, Κρητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Καψής, Σκλιάς, Ταμπουραντζής, Σερέπας, Χατζηγιαννάκης, Μακρίδης, Μπούσης, Λάμπρου, Μπέλλος.

Παναθηναϊκός Β‘: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Σερπέζης, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Θεοδωρίδης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Τερεζίου, Ηλιάδης, Μπόμπι, Σπυριδάκης, Καρβούνης, Ταβάρες, Μπιλάλ, Κωστόπουλος, Παπαδημητρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ