Έπαιξε για ένα ημίχρονο ο Γαλανόπουλος στη φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ με την Αγία Παρασκευή

Έπαιξε για ένα ημίχρονο ο Γαλανόπουλος στη φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ με την Αγία Παρασκευή

Η ΑΕΚ Β' νίκησε με 1-0 την Αγία Παρασκευή σε φιλική αναμέτρηση, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο.

Η ΑΕΚ Β’ νίκησε με 1-0 την Αγία Παρασκευή (ομάδα Γ’ Εθνικής) σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Παρασκευής.

Η Ένωση ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε πολύ καλές ευκαιρίες (16′, 26′ Χριστόπουλος, 29′ Γαλανόπουλος, 33′ Γερολέμου) που όμως σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος για τη μεγάλη μεταγραφή ο Βλαχοδήμος: Συμφώνησαν Άγιαξ και Μπενφίκα (pic)

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου συνέχισε και στο δεύτερο μέρος να υπερέχει και να δημιουργεί ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ στο 74′ μετά από γύρισμα του Παναγιώτη Γεωργέα από τα αριστερά και άψογο πλασέ του Γιάννη Κορομηλά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στον σημερινό αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουστακόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης).

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως το φιλικό παρακολούθησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι, που κάθισε δίπλα στον πάγκο του Οφρυδόπουλου και είχε πλήρη εικόνα για το τι γίνεται στο γήπεδο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Ραντόνια (80′ Σταμούλης) Χατζηκυριάκος (60’ Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Κορομηλάς) Μουστακόπουλος (80′ Δημητρίου) Γερολέμου (60′ Ρουκουνάκης) Ε. Χριστόπουλος (46′ Σκόνδρας – 53′ λόγω τραυματισμού Γεωργέας) Μάσα (80′ Πιτιλάκος) Γκολφίνος (60’ Κοσίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ